Like0 Dislike0


Springer străin Game. Springer străin este o versiune germană a unui popular joc online, săritor străin. obține mai mare, trece toate nivelurile de joc și să prezinte scorul dvs.! că scopul principal al jocului captivant sărituri Springer străin. utilizați tastele săgeată pentru a rula la stânga și la dreapta și bara de spațiu pentru a sari. alerga greu permite salturi mai mari. combină salturi mari, în scopul de a obține mai multe puncte. sări de pe perete pentru a crește viteza dumneavoastră. Jocul se termina cand nici timp este de până sau sunteți sub nivelul de câmp de joc timp de 3 secunde. Sfat: țineți bara de spațiu în mod constant în jos pentru a maximiza potențialul dumneavoastră sărituri
Instructions:
use left and right arrow keys to run, press SPACE to jump, tip:hold SPACE constantly to maximize your jumping potential!

Springer străin All copyrights and trademarks of this game are held by owners and their use is allowed under the fair use clause of the Copyright Law. If you believe we violating your copyrights, please advise us at [email protected] in order that we can solve the problems.
Advertisement