Like1 Dislike0


cub meci Game. meci de 3 joc addicting! click pe 2 sau mai multe cuburi de aceeasi culoare pentru a le face sa explodeze. compensare mai multe cuburi vă oferă mai multe puncte. în niveluri avansate culori noi vor apărea ceea ce face jocul mai dificil. sunt 7 moduri diferite de a juca acest joc: Mod de -classic: distruge toate cuburile din ecran pentru a termina nivelul. utilizați steaua magie pentru a șterge un singur cub. începe cu 6 stele magice, dar poti castiga unul nou la fiecare 10.000 de puncte. culori noi apar în niveluri avansate. Jocul se termină când tu a alerga afară de stele de magie și nu mai poate distruge cuburi de grupuri. Mod de -puzzle: șterge numărul obligatorii de cuburi pentru a termina fiecare nivel. verifica numărul de cuburi ramase. Mod-acțiune: îndepărteze un anumit număr de cuburi într-un moment, cu o. Jocul se termină când tu a alerga afară de timp și nu a distrus valoarea de cuburi necesare. -acțiune plus mod: îndepărteze un anumit număr de cuburi din fiecare culoare într-un timp dăruire. Jocul se termină când tu a alerga afară de timp și nu a distrus valoarea de cuburi necesare. -quest Mod: îndepărteze un anumit număr de cuburi într-o sumă fixă ​​de clicuri. Jocul se termină când tu a alerga afară de clicuri și nu a distrus valoarea de cuburi necesare. -chaos Mod: îndepărteze un anumit număr de cuburi din fiecare culoare pentru a termina nivelul. noi cuburi va cădea de sus. Jocul se termină când un cub ajunge la partea de sus. -linia up Mod: îndepărteze un anumit număr de cuburi pentru a termina nivelul. o nouă rând de cuburi va apărea de la mai jos după o anumită perioadă de timp. Jocul se termină când un cub ajunge la partea de sus. bucură de ea!
Instructions:
Click on 2 or more cubes of the same color to make them explode. Each mode requires a different solution to complete the levels.

cub meci All copyrights and trademarks of this game are held by owners and their use is allowed under the fair use clause of the Copyright Law. If you believe we violating your copyrights, please advise us at [email protected] in order that we can solve the problems.
Advertisement